friss hírek!

híreink-eseményeink

Leigazolás a Magyar Karate Szövetséghez
2022.12.28
A leigazolás a Magyar Karate Szövetséghez kötelező. január első heteiben kérem a következőket egy névvel ellátott borítékba beküldeni:
a csatolt dokumentumot kinyomtatni és kitölteni 
egy színes igazolvány fotó 7.000 Forintot ami tartalmazza Budo pass ( kis könyv) a regisztrációs kártya, az éves tagdíj (bélyeg) versenyengedély és a biztosítást
Aki le van igazolva a Magyar Karate Szövetséghez vagyis van kis könyve, Budo pass annak az éves tagsági díja 5.500 Forint.

 
Januári edzések 
2022.12.28
A 2023 évben az edzések az iskola kezdéssel egyidejűleg indulnak.
A kezdő kis karatésok első edzése január 09-én hétfőn 16:00 tól kezdődik a versenyző haladó karatésok részére január 09-én ugyan azon a napon 17:00-tól.
Az edzésre kötelező a karate ruha. A versenyzőknek teljes felszerelést kérem az edzésre

Az egyszemélyes szobától a családi apartmanig

Ha párjával érkezne hozzánk, a kellemes kétágyas szobák egyikében helyezzük el. Ha egyedül érkezik üzleti útra, egyágyas szobát is foglalhat; a családokat pedig kétszobás családi apartmanokkal várjuk. Szobáink elegánsak, kényelmesek, ízlésesen berendezettek és tiszták. Erkélyes és kertre néző szobát is választhat. A lakosztályokat nemrég újítottuk fel, így a kellemes itt-tartózkodás garantált.

Programok

Aktív kikapcsolódásra vágyik? A wellnessrészlegen kívül számtalan más programlehetőséget
is kínálunk. A környéken kirándulhat, horgászhat, elsétálhat a közeli kilátóhoz, vagy elmehet akár sétakocsikázni is. Olvassa el 5. [Az adott helység, ahol a szálloda található]
menüpontunkban, milyen lehetőségek várják a környéken!

Egyszerű megközelíthetőség

Szállodánk autóval, vonattal, illetve távolsági busszal is könnyedén megközelíthető, a fővárosból és a környező nagyvárosokból egyaránt. A hatalmas parkban álló hotel udvarán őrzött parkoló található.Olyan hotelt keres, ahol élvezheti a fenti előnyöket? Ha szeretne kikapcsolódni a hétvégén,vagy régóta esedékes már egy egyhetes szabadság, jöjjön el hozzánk, és pihenje ki nálunk a fárasztó munkanapokat! Foglaljon most szobát!

Étterem

Szállodánk éttermében a teljes ellátást vagy félpanziót választó vendégeinket
svédasztallal/menüsorral várjuk, a többiek pedig az étlapról választhatnak, illetve külsős vendégeket is szívesen foglalunk. Reggelire választhat péksüteményt felvágottal, sajttal és friss zöldségekkel, illetve lekvárral vagy mézzel; tojásrántottát, omlettet, ham and eggs-et, lágytojást, illetve kukoricapelyhet, és hozzá fogyaszthat kávét, teát vagy frissen facsart gyümölcslevet. Ebédre és vacsorára szakácsaink elkészítik a legfinomabb magyaros ételeket, így nyaralása alatt is élvezheti a házias ízeket. De különleges, egzotikus ételeket is választhat. Ha nem tudja eldönteni, mit enne vacsorára, tekintse meg napi ajánlatunkat!

Rendezvények

Egy csapatépítő tréning összehozza a kollégákat, segít nekik egy kicsit jobban megismerni a másikat, így ezek után már a közös munka is jobban fog menni. De csak akkor lesz igazán hatásos a tréning, ha a csapatépítő kellemes, inspiráló helyszínen zajlik. Szállodánkban megrendezheti a csapatépítő tréninget; a megbeszélésekhez konferenciatermet biztosítunk. Különtermeink egyéb rendezvénye, például esküvők, céges partik megrendezésére is alkalmasak.

 
Akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódást kedveli; és akár párjával, akár családjával, akár
kollégáival érkezne üdülni, foglaljon most szobát nálunk!
mindent amit tudni kell !

Sportorvosi vizsgálat

Gondolom hogy, neked is mint minden szülőnek fontos a gyermeked egészsége. A beíratkozás után sport klubunkba egy fél éven belül a sportorvosi vizsgálatot kötelezően kérjük megcsináltatni ! Te sem szeretnéd hogy, gyermeked betegen vagy rejtett betegséggel sportoljon ? Akkor tedd meg a gyermekedért és vidd a sportorvoshoz ! Időpontot kérni és egyeztetni a következő honlapon találja az infókat: https://www.osei.hu/

Kedves Szülő! A sportorvosi vizsgálat általában egy teljes napot vesz igénybe. Kérem a vizsgálat után kérjenek igazolást, a gyermeknek szüksége lesz az iskolai hiányzás igazolására.

Az orvosi vizsgálat után kérem azonnal menjenek vissza a kartonzóban és már is kérjék a következő orvosi vizsgálatra az  időpontott, ha elmulasztják lehetséges a gyermeke lemarad egy vagy több versenyről.

FONTOS DOKUMENTUMOK

CLUB SZABÁLYZAT

A Realise Sport Club szabályzata.

EDZÉS DÍJAK

Az edzésdíjak, és a befizetési határidők

Nyilatkozat

Fontos dokumentumok. Kérem töltse le !

övvizsga követelmények

Az övvizsga követelmények a Realise Sport Club keretén belül