friss hírek!

híreink-eseményeink

Leigazolás a Magyar Karate Szövetséghez
2022.12.28
A leigazolás a Magyar Karate Szövetséghez kötelező. január első heteiben kérem a következőket egy névvel ellátott borítékba beküldeni:
a csatolt dokumentumot kinyomtatni és kitölteni 
egy színes igazolvány fotó 7.000 Forintot ami tartalmazza Budo pass ( kis könyv) a regisztrációs kártya, az éves tagdíj (bélyeg) versenyengedély és a biztosítást
Aki le van igazolva a Magyar Karate Szövetséghez vagyis van kis könyve, Budo pass annak az éves tagsági díja 5.500 Forint.

 
Januári edzések 
2022.12.28
A 2023 évben az edzések az iskola kezdéssel egyidejűleg indulnak.
A kezdő kis karatésok első edzése január 09-én hétfőn 16:00 tól kezdődik a versenyző haladó karatésok részére január 09-én ugyan azon a napon 17:00-tól.
Az edzésre kötelező a karate ruha. A versenyzőknek teljes felszerelést kérem az edzésre
mindent amit tudni kell !

Sportorvosi vizsgálat

Gondolom hogy, neked is mint minden szülőnek fontos a gyermeked egészsége. A beíratkozás után sport klubunkba egy fél éven belül a sportorvosi vizsgálatot kötelezően kérjük megcsináltatni ! Te sem szeretnéd hogy, gyermeked betegen vagy rejtett betegséggel sportoljon ? Akkor tedd meg a gyermekedért és vidd a sportorvoshoz ! Időpontot kérni és egyeztetni a következő honlapon találja az infókat: https://www.osei.hu/

Kedves Szülő! A sportorvosi vizsgálat általában egy teljes napot vesz igénybe. Kérem a vizsgálat után kérjenek igazolást, a gyermeknek szüksége lesz az iskolai hiányzás igazolására.

Az orvosi vizsgálat után kérem azonnal menjenek vissza a kartonzóban és már is kérjék a következő orvosi vizsgálatra az  időpontott, ha elmulasztják lehetséges a gyermeke lemarad egy vagy több versenyről.

FONTOS DOKUMENTUMOK

CLUB SZABÁLYZAT

A Realise Sport Club szabályzata.

EDZÉS DÍJAK

Az edzésdíjak, és a befizetési határidők

Nyilatkozat

Fontos dokumentumok. Kérem töltse le !

övvizsga követelmények

Az övvizsga követelmények a Realise Sport Club keretén belül