friss hírek!

híreink-eseményeink

az utolsó edzések ebben a tanévben
2023.06.07.
Az utolsó karate edzés ebben a tanévben 2023.06.16-án pénteken lesz megtartva. Azok a szülők akik teljes havi edzésdíjat utaltak, a szeptemberi edzésdíjból jóváírjuk.
Jó nyaralást és pihenést !


 
nyári edzések
2023.06.07
Az idén nyáron is lesznek edzések! Az edzések helyszíne a Pillangó park sporttelep. Az időpontok még képlékenyek, az biztos hogy heti két edzésre lehet számítani. 
Várlak a nyári edzésekre is!
mindent amit tudni kell !

Sportorvosi vizsgálat

Gondolom hogy, neked is mint minden szülőnek fontos a gyermeked egészsége. A beíratkozás után sport klubunkba egy fél éven belül a sportorvosi vizsgálatot kötelezően kérjük megcsináltatni ! Te sem szeretnéd hogy, gyermeked betegen vagy rejtett betegséggel sportoljon ? Akkor tedd meg a gyermekedért és vidd a sportorvoshoz ! Időpontot kérni és egyeztetni a következő honlapon találja az infókat: https://www.osei.hu/

Kedves Szülő! A sportorvosi vizsgálat általában egy teljes napot vesz igénybe. Kérem a vizsgálat után kérjenek igazolást, a gyermeknek szüksége lesz az iskolai hiányzás igazolására.

Az orvosi vizsgálat után kérem azonnal menjenek vissza a kartonzóban és már is kérjék a következő orvosi vizsgálatra az  időpontott, ha elmulasztják lehetséges a gyermeke lemarad egy vagy több versenyről.

FONTOS DOKUMENTUMOK

CLUB SZABÁLYZAT

A Realise Sport Club szabályzata.

EDZÉS DÍJAK

Az edzésdíjak, és a befizetési határidők

Nyilatkozat

Fontos dokumentumok. Kérem töltse le !

övvizsga követelmények

Az övvizsga követelmények a Realise Sport Club keretén belül